Raw-bewerking via Lightroom en Photoshop - 13/11/2020 | Lab9 Academy Adobe Authorised Training Centre
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9
Logo Lab9

Fotografie

Raw-bewerking via Lightroom en Photoshop

Camera Raw is de standaard voor iedereen die professionele beelden aanmaakt en/of bewerkt. Tijdens deze opleiding werk je met de diverse Camera Raw-mogelijkheden binnen Adobe Photoshop, Adobe Lightroom Classic, Adobe Lightroom en via Adobe Bridge.

Beelden-Website10.jpg

Je hoeft niet meer voor één oplossing te kiezen daar er vandaag een gestroomlijnde wisselwerking bestaat tussen Photoshop en Lightroom. Via Lightroom Mobile leren we ook op de tablet, de smartphone en zelfs via de browser beelden te corrigeren!

LOCATIE:

Online Grafics Kortrijk | lokaal 1

Dumolinlaan 5

8500 Kortrijk

DATUM: 

Vrijdag 13 November 2020

DUUR: 

1 dag

UUR:

Start om 09u00 - eind voorzien om 16u30

TAAL:

NL

NIVEAU:

Geavanceerd

PRIJS:

€ 299,- ex. BTW

Beelden-Website10.jpg

LOCATIE: Online Grafics Kortrijk | lokaal 1 | Dumolinlaan 5, 8500 Kortrijk

DATUM: Vrijdag 13 November 2020

UUR: Start om 09u00 - eind voorzien om 16u30

TAAL: NL

NIVEAU: Geavanceerd

PRIJS: € 299,- ex. BTW

Je hoeft niet meer voor één oplossing te kiezen daar er vandaag een gestroomlijnde wisselwerking bestaat tussen Photoshop en Lightroom. Via Lightroom Mobile leren we ook op de tablet, de smartphone en zelfs via de browser beelden te corrigeren!

Doelstellingen

Kies ik voor Photoshop of toch maar beter Lightroom? Bewerk ik mijn beelden op de laptop of op een iPad? Na het volgen van deze opleiding zal je een duidelijk beeld hebben van de mogenlijkheden en de beperkingen van de verschillende Camera Raw omgevingen binnen de Adobe programma's. Zodoende kan je de juiste keuze maken bij het opzetten van een Camera Raw workflow.

Inhoud

- Camera Raw Workflow - Lighroom vs Raw in Photoshop - Lightroom CC vs Lightroom Classic - Lightroom CC Mobile en via de Browser - Raw via Adobe Bridge - Integratie van Photoshop Actions in Lightroom Classic - Synchroniseren van correcties - Ruis reduceren - GPS info toevoegen - Camera Raw correcties op laagniveau

Inschrijven

BannerImage-KMOPortefeuille.jpg

KMO PORTEFEUILLE

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten/opleidingen die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

 

  • Een kleine onderneming kan tot 30% steun genieten, en een middelgrote onderneming tot 20% steun.
  • Sinds 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.
  • De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen. 
  • Ons registratienummer: DV.O105734
BannerImage-Opleidingslocaties-indent.jpg

Onze opleidinslocaties

Lab9 Academy heeft verschillende opleidingslocaties verspreid over heel België. Al onze leslokalen zijn uitgerust met iMacs en de laatste nieuwe versie van Adobe Creative Cloud. 

 

Hieronder een overzicht van de locaties: 

  • Online Grafics - Kortrijk
  • Xpert-IT - Hasselt
  • Xpert-IT - Antwerpen
  • Leslokalen in Lab9-winkels in Brussel, Brugge, Aalst en Luik