logo.svg

https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/KMO-home_2400x0%20copy_2300x0.jpg?1485181926&w=2000&h=425

Lab9 Business

 

Lab9 Business

 

De IT-partner voor uw KMO

De IT-partner voor uw KMO

 

 

Uw partner voor de aankoop van hard- en software en de integratie ervan in uw bestaande IT omgeving.

Gedreven om elk digitaal productieproces te verbeteren, integreren wij de best mogelijke oplossing binnen uw bestaande IT omgeving, zowel voor Mac als PC, iPad, iPhone en andere mobiele toestellen. Naast de verkoop van de producten, verzorgen wij de installatie en krijgt u degelijke opleiding. Uw werk-comfort is onze inzet ... elke dag!

 

Apple Premium Reseller

Lab9 een divisie van Online Grafics NV, biedt het volledige Apple assortiment aan. Zowel voor Macs, iPads als iPhones kan u bij ons terecht. Onze deskundige medewerkers zijn gecertifieerd door Apple en helpen u graag verder bij eender welke technische vraag over Apple hard- of software.

 

Ervaring met zowel Mac als PC

Ook indien u uw bestaande PC omgeving wilt behouden, kan u bij ons terecht voor de aankoop van uw IT (Mac/PC) oplossingen en voor de integratie van deze oplossingen in uw bestaande omgeving. Dankzij onze jarenlange samenwerking met partners als Microsoften HP kan u hiervoor ook rekenen op de nodige expertise van onze medewerkers.

 

Oplossingen op maat met een langetermijnvisie.

Wij bieden geen standaardoplossingen aan, maar luisteren naar de specifieke noden van uw bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing voor uw IT-omgeving. Via de nodige ondersteuning en eventuele opleiding zorgen we dat u ook op lange termijn geholpen wordt.

 

Apple binnen uw bedrijf

Lab9KMO_Home_1123x0.png

 

Hogere Productiviteit
De geïntegreerde hardware en software werken naadloos samen, waardoor het geheel meer oplevert dan de som der delen. Met programma’s als Mail, Agenda en Adresboek, die allemaal compatibel zijn met Microsoft Exchange Server, kan je je dagelijkse processen beter stroomlijnen. Met krachtige standaardvoorzieningen zoals FaceTime verloopt de communicatie binnen je bedrijf vlekkeloos, wat de samenwerking ten goede komt.

Extra investering niet nodig
De Mac past moeiteloos in je huidige bedrijfsomgeving, ook in een streng beveiligde Windows-omgeving, zonder dat je extra software hoeft aan te schaffen. Je kan zelfs Windows op een Mac draaien. Launchpad en Mission Control zijn handige, intuïtieve tools die je snel toegang geven tot al je gegevens en programma’s.


Uiterst betrouwbaar
De Mac is een slimme investering die je veel concrete voordelen oplevert. Jouw medewerkers kunnen zich concentreren op hun kerntaken, want de techniek zal hen veel minder vaak in de steek laten. Je kan zelfs je eigen systeembeheerder zijn. Met de Mac bespaar je aanzienlijk op kosten door minder uitvaltijd, minder systeemstoringen en optimale beveiliging tegen de duizenden virussen waardoor een gemiddelde pc wordt geplaagd.

Publiceren in een hand omdraai

Lab9KMOTwixl_Home_1123x0.png

 

Twixl Publisher is de totaal oplossing om onder andere een bedrijfs applicaties te maken voor tablet. Met Twixl maak je content, ontwikkel uw app interface, bouw je uw app en distribueer je de content voor de App Store of Google Playstore.

 

De kmo-software voor CRM, facturatie en projecten

Tealeader-logo.png

Software die jouw werk makkelijker maakt
De kmo-oplossing voor CRM, facturatie, projecten en support

 

Adobe Platinum Partner

Lab9KMOAdobePlatinum_Home.png

 

Als enige Adobe Platinum Partner in België streven wij er naar niet alleen een Adobe verkoper te zijn, maar ook toegevoegde waarde te bieden. Dit proberen we op meerdere vlakken, we bieden een correcte service bij verkoop door u te helpen met de installatie en/of overdracht van licenties en de administratie hier rond. Daarnaast hebben we ook iemand fulltime in dienst als Adobe CC specialist voor al uw vragen, wanneer dit te technisch wordt kunnen we u helpen met onze hotline.

 

Automatiseer de opmaak van uw catalogussen

Lab9KMOEasycatalog_Home_1123x0.png

 

Uw data razend snel verwerken om een catalogus te maken in InDesign? Dat kan met Easycatalog. Dit is een eenvoudige en krachtige plug-in voor Adobe InDesign. De plug-in automatiseert het maken van een catalogus. Met Easycatalog kan je data, teksten en afbeeldingen in een hand omdraailaten binnenkomen in je template binnen InDesign en deze verwerken tot een catalogus. 

 

Hierdoor is je communicatie altijd up-to date, wordt je productiviteit verhoogt en wordt de foutmarge verlaagd tot het minimum. Dankzij onze trainers van Lab9 Academy zetten we ook alle mogelijkheden uiteen zodat je onmiddellijk kan starten met Easycatalog 

 

Easycatalog is een plug-in dat meegroeit met uw bedrijf, want je kan alles aankopen in diverse modules aan de hand van uw noden. 

 

Office printers

Lab9KMOXerox_Home_1123x0.png

 

Een goeie en degelijke printer is een must binnen een KMO omgeving. Lab9 Business biedt je hierin ook de perfecte ondersteuning. Met het brede gamma van HP en Xerox printers 

 

brands-xerox.png
brands-hp.png