logo.svg
logo.svg
sq-Webinaratyourhomeoffice.jpg

Lab9 @ Your Home Office

Lab9 @ Your Home Office

Vanaf 21 april 2020

 

 

Door de huidige situatie kunnen we helaas geen evenementen en beurzen laten doorgaan. Daarom komen we met onze infosessies online naar je toe. We lanceren een reeks van webinars met thema's Adobe, IT en digitalisering. Schrijf je gratis en volg onze webinars. Kan je er niet live bij zijn? Schrijf je toch in, we sturen je nadien de opname op.

 

 

sq-cisd Kortrijk 2020.jpg

Creative Inspiration & Solution Day - Kortrijk

Creative Inspiration & Solution Day - Kortrijk

Donderdag 2 april 2020

Creative Inspiration & Solution Day komt terug, dit op 2 april in Kortrijk Xpo. Dit jaar hebben we het volledige programma een refresh gegeven met oa. de nieuwigheden die gelanceerd werden op Adobe MAX 2020 in Los Angeles. 

 

Optimaliseren en het stroomlijnen van de grafische activiteiten blijft het thema bij uitstek op CISD. Ontdek er ook de nieuwe MacBook Pro 16-inch en maak kennis met de power van de Mac Pro. 

 

Samen met onze partners Apple, Adobe, Enfocus, WoodWing, 2Imagine, Twixl en GMG gege...

sq---LighthouseVisitBalen.jpg

Visie-bezoek BS Curieuzeneuzen, Balen

Visie-bezoek BS Curieuzeneuzen, Balen

Donderdag 23 April 2020
 

Lab9 Education nodigt je graag uit op Basisschool Curieuzeneuzen in Balen. Deze Apple Distinguished School is een school voorbeeld van het gebruik van iPads in het basisonderwijs. Niet zozeer het aantal iPads, maar de visie rond pedagogie en leiderschap maken deze school een bezoekje waard.

Op 23 april 2020 voorziet Lab9 een gratis visie-namiddag voor basisscholen.

Als Apple Distinguished School, heeft basisschool curieuzeneuzen...

sq---Photodays2020.jpg

Photodays 2020

Photodays 2020

Zaterdag 10 Oktober 2020
 

Nederlands

De Photodays  vinden plaats op 13 tem 15 maart 2020 in Brussels Expo. Deze beurs wordt georganiseerd voor de fotografie, video en beeldvormingsindustrie in het algemeen.

 

Op de Photo days vind je de grootste fotografiemerken ter wereld terug. Je krijgt er de kans om de nieuwste innovaties in fotocamera’s (reflexcamera’s, bridgecamera’s, compact camera’s, instant camera’s,…) uit te testen. Tegelijk kunt u kennismaken met...