logo.svg
logo.svg
AFS-Header-NL.png
Gray1-2.jpg

Bespaar je bedrijf dure investeringen.

Toestellen die niet meer up-to-date zijn, gaan vaak gepaard met IT frustraties. Uit een studies is gebleken dat zelfstandigen 60% van hun tijd besteden aan ‘work around work’. Met de nieuwste toestellen werk je sneller en slimmer. Wil je jezelf en je medewerkers graag uitrusten met het beste materiaal, maar wil je geen grote investeringen doen? Apple Financial Services stelt gebruikers in staat om – zonder aanschafkosten – aan de slag te gaan met gloednieuwe Apple-producten.

Met Apple Financial Services profiteer je van krachtige Apple-apparaten, zonder dat je eerst dure investeringen hoeft te doen.

Appleimage-AFS-2.jpg
homepageEDU-1-3.png

Oplossing op maat

Combineer het gebruiksgemak van je toestellen met een verzekering, accessoires, services, oplossingen op maat en dat alles op één overzichtelijke maandelijkse factuur.

Gray2-3.jpg

Lease via Apple Financial Services

Je bedrijf kan, op elk gewenst moment gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst, Apple-apparatuur toevoegen en de leasetermijn verlengen wanneer daar behoefte aan is. Een duidelijk gespecificeerde betalingsstroom betekent dat je altijd inzage hebt van de kosten tijdens de gefinancierde periode. Dat betekent minder verrassingen voor accountants en financiële afdelingen. Maak je graag gebruik van Apple Financial Lease? Dat kan al voor financieringen vanaf €3.000 excl. btw.

Appleimage-AFS.jpg
Gray1-2.jpg

De voordelen van Apple Financial Services

  • Apple Financial Services betekent meer flexibiliteit
  • Een financiering die past bij de inzet van Apple-apparatuur in je bedrijf
  • Geen grote investering vooraf én geen financiële risico’s
  • Financiering betekent ook meer voorspelbaarheid
  • Duidelijkheid over de maandelijkse vaste kosten
  • Je houdt je Apple-apparatuur up-to-date
  • Elke 2, 3 of 4 jaar beschik jij en je medewerkers over de nieuwste technologieën
  • Dit vanaf een bedrag van € 3.000, gespreid over 36 maanden

Gray2-3.jpg

Boost je organisatie met Apple

De levensduur van technologie is voor elke organisatie anders. Dankzij Apple Financial Services koppel je je financiële mogelijkheden aan je gewenste technologische upgrades. Regelmatige upgrades, door middel van leasing, verminderen compatibiliteitsproblemen en minimaliseren de kosten die gepaard gaan met het hebben van apparatuur van verschillende generaties.

Met de apparaten van Apple op de werkvloer verhoog je niet alleen de productiviteit en tevredenheid van jezelf en je medewerkers. Ook versterk je de interne bedrijfscultuur en het imago richting je partners. En door als bedrijf een Apple-apparaat naar keuze aan te bieden, verhoog je de kans de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden.

homepageEDU-1-3.png

Van kopen naar huren

Met Apple Financial Services ga je van kopen naar huren. Dat heeft meteen een impact op je maandelijks aflossingsbedrag: doordat je met de nieuwste toestellen werkt, is de restwaarde enorm hoog. En: die zit niet vervat in je leasing, waardoor je bespaart en tegelijkertijd slimmer én sneller werkt.