icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg

Je oude Mac, iPad en iPhone

zijn nog geld waard!

Geïnteresseerd in de nieuwste iPhone? Wordt het tijd om je oude iPad  te vervangen door het laatste model of plan je de aankoop van een nieuwe krachtige Mac?

Wil je weten wat je toestel nog waard is? Lab9 kan helpen! We nemen je oude Mac, iPad of iPhone over en geven het een tweede leven of laten het recycleren, indien het geen waarde meer heeft.

 

Hieronder kan je de waarde van je toestel opzoeken. Deze wordt in mindering gebracht van je nieuwe aankoop.

Overname van je oude Mac, iPad of iPhone

 

Hoe werkt het?

 

  1. Hieronder kan je de waarde van je oude Mac, iPad of iPhone opzoeken.
  2. Maak een back-up van je toestel, om geen belangrijke data te verliezen. Schakel de Find My feature van iCloud uit.
  3. Daarna kan je terecht in één van onze winkels met je toestel en de originele aankoopfactuur.
  4. Onze medewerkers zullen een visuele en mechanische controle van je toestel uitvoeren. Hierna wordt de definitieve waarde bepaald en overeengekomen.

Door gebruik te maken van onze overnamedienst, stem je in met de algemene voorwaarden ervan:

 

De waarde van je huidig toestel wordt berekend via de calculator op www.lab9.be/overname. De waarde die de calculator aangeeft is indicatief. Pas na controle van het toestel door onze medewerkers in de winkel zal een definitieve waarde bepaald worden. De uiteindelijke waarde kan dus lager zijn dan aangegeven door de calculator.

 

Enkel toestellen die opgenomen zijn in de calculator komen in aanmerking voor overname. De calculator wordt op regelmatige tijdstippen geüpdatet. De calculator bevat uitsluitend Apple-toestellen. Toestellen met een inscriptie worden niet overgenomen.​​

 

Een originele aankoopfactuur is steeds vereist. Toestellen zonder originele aankoopfactuur zullen geweigerd worden. 

 

Find My moet uitgeschakeld zijn alvorens je het toestel aanbiedt in één van onze winkels. Toestellen waar dit nog actief op is, kunnen niet overgenomen worden.

 

Indien na de overname onmiddellijk een nieuw artikel wordt gekocht, zal het overnamebedrag in mindering gebracht worden van deze aankoop. Bij een eventueel resterend saldo ontvang je een waardebon, die je kan gebruiken in alle Lab9-winkels. Het overnamebedrag wordt nooit cash uitbetaald.

 

Let op: De data op je huidige toestel zal gewist worden. Neem dus steeds vooraf een reservekopie, indien nodig. Lab9 kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor het verlies van data. Indien gewenst kan Lab9 data overplaatsen van je huidige naar je nieuwe toestel. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Meer informatie hierover vind je bij onze Install Packs.